Odgovor na astrološko pitanje za „zukizuki“ (21. februar)

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-0302.
Pozdrav M, ti si Riba, sa podznakom u zemljanom Jarcu.

Kao vodeni znak Ribe, od marta ti je započeo veliki proces promena koji će trajati do 2026. godine. Saturn, planeta koja gospodari našom sudbinom, ušla u tvoj znak nakon skoro 30 godina i počela da menja kompletnu životnu situaciju.

Saturn u tvojoj natalnoj karti pre svega otežana finansijsku situaciju, pa se ne treba iznenaditi ako bude neplaniranih troškova.

Foto: Shutterstock

 

U septembru treba biti oprezan sa životnim odlukama, ali i novčanim ulaganjima. Zdravstveno ćeš biti osetljivija u narednih dve godine.

Dakle, moguće je prolazno nerasploženje do kraja godine, jer Saturn voli da stvara emotivne oscilacije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 12. avgusta, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Detaljnije