Odgovor na astrološko pitanje „podznak“ za datum 11. 12.

odgovor-na-astrolosko-pitanje-“podznak”-za-datum-11-12.
Pozdrav B, ti si Strelac, sa podznakom u Vagi.

Kao vatra-vazduh, rekla bih da si skladna astrološka kombinacija znaka i podznaka. Strelac je vatreni znak, a Vaga vazdušni koji povremeno iako ima dileme, voli na diplomatski način da rešala probleme u životu. 

Vladar tvog poznaka je Venera, koja je otišla u Jarca, pa si neobično odgovorna za jednu podznak Vagu, odnosno ipak čvrsto stojiš na zemlji i želiš da sve bude završeno na vreme.

Foto: Shutterstock

 

Mesesc, planeta koja otkriva kakava si emotivno nalazi se u Vagi, pa nastojiš da pronađeš balans u svakom životnom trenutku.

U tvom natalnom horoskopu stoji treba da obratiš pažnju na zdravlje.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Danas tačno u 20:33 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec u Vodoliji - suze, histerija i promene

sledeća vest

Detaljnije