Odgovor na astrološko pitanje za datum 28.03.

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-datum-2803.
Pozdrav J, ti si Ovan, sa podznakom u Ovnu.

Kao dupli Ovan, ti si dominantna osoba u odnosu na bilo koju osobu koju srećeš. To je veoma izraženo jer si ženska osoba, pa se primećuje u muško  – ženskim odnosima.

Foto: Shutterstock

 

Poslednja dva meseca imaš turbulentan Uran period koji se odnosi na novac, pa verujem da je bilo nepredviđenih troškova.

Ovo je veoma zanimljiva natalna karta, jer na prvi pogled deluješ kao veoma pristupačna osoba, komunikativna, ali sa skirvenim unutrašnjim svetom koji malo ko poznaje. Zbog toga uvek imaš nešto što zadržavaš samo za sebe. 

Kako je negativan period ua prolasku, ali i pojačana nervoza koja traje već danima, želim da ti kažem da će ti prva polovina 2024. godine bit evoma uspešna za novac i posao. To je ujedno i prilika da tada ostvariš svoje lične ambicije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 19. avgusta, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Sport

Nije prvi put! Istorija neslaganja Pešića i Nedovića

Košarka

Nije prvi put! Istorija neslaganja Pešića i Nedovića

Nakon što je poput bombe odjeknula informacija da Nemanja Nedović neće ostati uz reprezentaciju Srbije za predstojeći Mundobasket, veliki broj navijača i posmatrača se setio i „iz naftalina“ izvadio njegov prvobitni sukob sa tadašnjim trenerom u Crvenoj zvezdi – Svetislavom Pešićem!

Đoković može da se vrati na prvo mesto! Evo šta mu je potrebno! Ideš ti na spavanje! Džošua ispalio bombu i patosirao Finca (VIDEO/FOTO)

Detaljnije