Odgovor na astrološko pitanje za datum 20.04.

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-datum-2004.
Pozdrav M, kao što smo rekli, ti si dupli Bik.

Mislim da ne treba da brineš za posao ili finansije u narednom periodu jer su ti oktobar i novembar odlični periodi.

Ulaziš u fazu kada na osnovu ličnog truda možeš da dobiješ nešto što si odavno zaslužio.

Foto: Shutterstock

 

Mislim da inostranstvo nije dobra opcija za otvaranje agencije, jer to ipak treba da bude Srbija. Putovanja će biti, a sve to će se iskistalisati u narednih pola godine.

Polje finansija u tvom natalnom horoskopu nije ugroženo, tako da neće biti porblema.Prijatelji će ti pomoći u realizaciju planova u narednim mesecima.

Što se tiče braka i partnerstva, ona treba da bude dominantna, po mogućnosti znak ili podznak Škorpija. Možeš da je upoznaše preko posla ili da se bavi javnim poslom.Razlika u godinama je itekako moguća, pa čak i preporučljiva sa Saturnom u polju partnerstva.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 30. septembra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Detaljnije