Mesec ulazi u Raka! Pozitivan obrt za 3 horoskopska znaka

mesec-ulazi-u-raka!-pozitivan-obrt-za-3-horoskopska-znaka
Mesec, planeta koja se najbrže kreće, ulazi danas u vodeni znak Raka, gde će doneti posebnu vrstu emotivnosti.

Evo nekoliko ključnih aspekata kada je Mesec u znaku Raka:

Emotivnost i osećajnost

Mesec je simbol emocionalnog sveta, a Rak je poznat po svojoj dubokoj emotivnosti. Kada se ove dve energije spoje, osoba sa Mesecom u Raku obično je veoma osetljiva i saosećajna. Imaju tendenciju da intenzivno doživljavaju svoje emocije i često reaguju iz srca.

Porodična orijentacija

Rak veoma ceni porodične vrednosti i dom, pa osobe sa Mesecom u Raku često imaju jaku povezanost sa svojom porodicom i osećaju se najudobnije u kući. Ova pozicija Meseca takođe može ukazivati na snažan instinkt za zaštitu i negu svojih najbližih.

Promenljiva priroda

Mesec u Raku je pod uticajem promenljivog znaka, što može rezultirati promenljivim emocionalnim stanjem. Osobe s ovom pozicijom Meseca često prolaze kroz različite emocionalne faze i često su podložne oscilacijama raspoloženja.

Foto: unsplash.com

 

Intuitivnost

Raku se često pripisuje intuitivna sposobnost i duboka intuicija, pa osobe s Mesecom u ovom znaku često veruju svojim unutrašnjim osećanjima i instinktima. Imaju dar za prepoznavanje potreba drugih ljudi i često deluju kao emocionalna podrška u svojim odnosima.

Potreba za sigurnošću

Osobe sa Mesecom u Raku često teže stabilnosti i sigurnosti u svom životu. Emocionalna sigurnost i podrška od strane bližnjih su im izuzetno važni. Mogu biti skloni brizi i strahu za svoje najbliže.

Kreativnost

Ova pozicija Meseca može takođe podsticati kreativnost, posebno u oblastima koje su emotivno vezane za osobu. Mnogi umetnici i kreativci imaju Mesec u Raku, jer su njihove emocije izvor inspiracije.

Tri horoskopska znaka će uživati pod uticajem Meseca u Raku, a to su Rakovi, Ribe i Škorpije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Novčani horoskop za oktobar! Bikovima duplo veća zarada, Rakovima troškovi zbog stana, a evo za koji znak će se lepiti pare

sledeća vest

Sport

Efekat Ubiće ga Viktorija! Bekam raskrinkao ženu pred celim svetom! (VIDEO)

Fudbal

Ubiće ga Viktorija! Bekam raskrinkao ženu pred celim svetom! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih parova na svetu, Dejvid i Viktorija Bekam, snimili su dokumentarnu seriju u kojoj su izneli brojne stvari koje nisu bile poznate javnosti. Bivši fudbalski as je nekadašnju uspešnu pevačicu, a sada modnu dizajnerku „ispalio“ pred kamerom, a ona ga je samo „ošinula pogledom“ dok se on smejao.

Španac šokirao! Neću da lažem, Novak mi je non-stop u glavi!

Detaljnije