Odgovor na astrološko pitanje za „Đurđevdan“

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-“djurdjevdan”
Draga A, ti si Bik, sa podznakom u Ribama.

Saturn, planeta koja menja našu sudbinu, ušao je u tvoj podznak u martu nakon 30 godina, pa počeo da radi svoje, tako da su već od tog meseca počeli problemi.

To je pre svega udar na tvoje emotivno stanje, ali i velika promena u odnosu na to kako sagledavaš životne situacije.

I dalje traje težak period koji imaš tačno mesec i po dana, tako da mi je jasno da se ne osećaš dobro kao žena pre svega. 

Moj savet je da tokom decembra, naročito jer će Merkur biti retrogradan od 13. ne ulaziš u bilo kakve diskusije ili pokušaje da se raspavljaš jer to neće doneti ništa. Zatim, sada bliže gledano 27. novembra pun Mesec u Blizancima alarm da ne pokušavaš da rečima izazoveš bilo kakvu reakciju jer može samo da dođe do još goreg kraha.

Foto: Shutterstock

 

Dakle, period do kraja godine jeste turbulentan i donosi iznenadne šokove jer imaš spoj nekoliko negativnih perioda.

Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

Ja bih čekala mart 2024. godine kada će biti prilike da se nešto reši, kako na finansijskom planu u tvoju korist, kako na privatnom.

Kada posmatram tvoju natalnu kartu, želim da kažem da je ovo horoskop za koji je bilo bolje da ne bude u formalnom braku nego da živi zajednički život, jer bi tako stvari mnogo bolje funkcionisale.

U intervalu od naredne dve godine dok Saturn boravi u tvom znaku, doći će do velikih ličnih promena u tvom životu koje su na neki način sudbinske.

Dnevni horoskop za subotu 25. novembar! Vage neodoljive, Vodolije imaju blokadu na poslu, a evo kome stižu pare

sledeća vest

Detaljnije