Brnabić: Rezolucije dođu i prođu, nije ovo prva, a neće biti ni poslednja

brnabic:-rezolucije-dodju-i-prodju,-nije-ovo-prva,-a-nece-biti-ni-poslednja

Rezolucije dođu i prođu – nije ova prva, neće biti ni poslednja, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić danas nakon što je Evropski parlament usvojio Rezoluciju o izborima u Srbiji.

„Pozivam vas da podržite zahteve proevropske opozicije da se pošalje misija koja bi istražila sve te nepravilnosti i da se izdaju preporuke koje bi i vlast i opozicija morale da ispune“. Radomir Lazović: „Ne želim da krijem, nama je drago zbog ovoga što se desilo, jer ovakvoj rezoluciji smo se nadali“, rekla je Marinika Tepić.

Na mreži X može se naći i objava Ane Brnabić ovim povodom.

„Rezolucije dođu i prođu – nije ova prva, neće biti ni poslednja, ali će večno ostati zapisano da su u Srbiji postojale političke stranke i ljudi koji su sami tražili ukidanje suvereniteta sopstvene zemlje“, objavila je Brnabić na mreži X

Данас, 8. фебруара 2024. године, у Стразбуру:

Мариника Тепић: „Позивам вас да подржите захтеве проевропске опозиције да се пошаље мисија која би истражила све те неправилности и да се издају препоруке које би и власт и опозиција морале да испуне“.

Радомир Лазовић: „Не желим да…

— Ana Brnabic (@anabrnabic) February 8, 2024

Podsećamo, poslanici Evropskog parlamenta usvojili su danas u Strazburu rezoluciju kojom se poziva na sprovođenje nezavisne međunarodne istrage neregularnosti na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa posebnim akcentom na beogradske izbore.

Post Views: 216

Originalni tekst