Dnevni horoskop za utorak 28. maj! Devicama sledi poslovni uspeh, jedan znak na putu da raskine!

dnevni-horoskop-za-utorak-28.-maj!-devicama-sledi-poslovni-uspeh,-jedan-znak-na-putu-da-raskine!
Dnevni horoskop za utorak 28. maj! Devicama sledi poslovni uspeh, jedan znak na putu da raskine!
Sledi nam jedan veoma uzbudljiv dan, pogledajte da li su vam zvezde sada naklonjene.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Disharmonija u odnosu. Trebalo bi da držite temperament pod kontrolom. POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama ili ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK

LJUBAV: Možete očekivati harmoničniji ljubavni život u skoroj budućnosti, ali će danas situacija biti nestabilna. POSAO: Mogući administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više osoba koje će vam se dopasti. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada ili sa autoritetima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Shuterstock

 

RAK

LJUBAV: Stresan dan, zbog čega ćete biti emotivno zatvoreni za sve, pa i za partnera. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekim angažovanim radom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Mogući nova poznanstva i novi kontakti. Bićete nestrpljivi da ostvarite fizički kontakt sa nekim. POSAO: Bavićete se logistikom ili ići na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

DEVICA

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko je dovoljno egzotičan da društvo te osobe može da vam proširi vidike. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i sporta. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Ljubavni život će vam se svesti na komunikaciju i flert, bez ozbiljnijih dešavanja. POSAO: Moguća promena finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguća je neka strastvena afera, ali ne i nešto što ima perspektivu sa postane ozbiljno. POSAO: Budite oprezni da ne biste napravili neku grešku. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Bićete posvećeni svom ljubavnom životu, pa će biti i dobrih prilika za romansu. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Neće biti bitnih dešavanja u vašem ljubavnom životu, ali biće novih i perspektivnih kontakata. POSAO: Moguća promena posla ili problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan jer ćete težiti oslobođenju od obavezujućih odnosa. POSAO: Mogući problemi u privatnom biznisu ili u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Mnogo vas više interesuje posao od ljubavnog života. POSAO: Uživaćete u nešto pozitivnijem trendu, ali ne očekujte bitne promene i događaje. ZDRAVLJE: Solidno.

3 horoskopska znaka čeka najveći obrt u drugoj polovini 2024. godine! Stiže period velikih promena

sledeća vest

Detaljnije