Uvertira za UEFA UERO 2024TM i fudbalski spektakl na Adi

uvertira-za-uefa-uero-2024tm-i-fudbalski-spektakl-na-adi
Uvertira za UEFA UERO 2024TM i fudbalski spektakl na Adi

Kompanija Hisense, zvanični globalni partner UEFA EURO 2024TM, 1. juna na Adi je po treći put organizovala Hisense cup. Ovo takmičenje, koje okuplja rekreativce iz cele Srbije, a koji su pri tom i prodajni partneri kompanije, pravi je uvod u predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Hisense Cup 2024 na Adu je doveo čak 128 prodavaca, raspoređenih u 16 timova. Tu su bili EWE COMP, GIGATRON, TEHNOMANIJA, DELTA TERM, SPEKTAR, Hisense Gorenje Studio, TEHNOMEDIA, TRI O, EMMEZETA, DONIĆ, METALAC, PBD Union, SHOPPSTER, Tri B, DR TECHNO i USPON ČAČAK.

Ekipe su bile podeljene u četiri grupe, a po dve najbolje su išle dalje u četvrtfinale. U napetom turnirskom sistemu, ali uvek fer plej, u velikom finalu ekipa TEHNOMANIJA pobedila je EMEZZETA tim 2:0. Hisense Srbija je pobednike turnira nagradio sa osam ulaznica za utakmicu Srbija-Engleska, koja se igra 16. juna u Gelzenkirhenu u Nemačkoj.

I ove godine atrakcija ovogodišnjeg Hisense Cup-a je bio medijski turnir novinara iz desetak najvećih sportskih redakcija u Srbiji. Novinari su, poput svojih kolega prodavaca, demonstrirali borbenost i uveličali ovaj sjajan događaj u odličnoj fudbalskoj atmosferi.

Evropski šampionat u brojkama

Inače, Šampionat Starog kontinenta organizuje se 17. put, a Srbija je jedna od 24 reprezentacije koje će ove godine učestvovati u njegovoj završnici. Naša zemlja na Evropskom prvenstvu u fudbalu učestvuje posle 24 godine odsustva i nalazi se u Grupi C, sa Slovenijom, Engleskom i Danskom.

Nemačka je domaćin posle čak 36 godina, a do sada je najviše puta učestvovala na ovom takmičenju. Novčani fond koji će učesnici i pobednici podeliti iznosi 331 milion evra. Desetina  tog iznosa uložena je u održivost i ekologiju, pa će UEFA EURO 2024TM biti „najzeleniji“ šampionat Evrope do sada.

BEYOND GLORY i svetski vrh

Hisense trenutno sprovodi svoju BEYOND GLORY UEFA EURO 2024TM kampanju u okviru koje se promovišu vrhunski modeli televizora, klima uređaja i bele tehnike. Svi zaljubljenici u fudbal i strastveni navijači imaju priliku da na jednom od najboljih ULED televizora prate sve utakmice na najbolji način do sada! Od maja ove godine dostupan je i Model Hisense Mini-LED Smart TV od čak 100 inča. Ovaj Hisense TV dočarava stadionsku atmosferu – kod kuće. Svaki kadar pojačava se AI tehnologijom i čini da gledaoci uživaju u prenosu kao da su na utakmici.

Što se tiče kompanije Hisense, i ona beleži sjajne rezultate. Prema obimu isporuke za 2023. i u prvom tromesečju 2024. godine, Hisense je svetski broj dva TV proizvođač i globalni broj jedan u segmentu televizora od 100 inča. Kompanija posluje u više od 160 zemalja širom sveta, a Hisense portfolio objedinjuje multimedijalne uređaje sa fokusom na pametne televizore, i premijum kućne aparate.

Post Views: 115

Originalni tekst