Dnevni horoskop za subotu 22. jun! Pun Mesec u Jarcu jednom znaku donosi novac

dnevni-horoskop-za-subotu-22.-jun!-pun-mesec-u-jarcu-jednom-znaku-donosi-novac
Dnevni horoskop za subotu 22. jun! Pun Mesec u Jarcu jednom znaku donosi novac
Danas je pun Mesec u Jarcu, koji ima jak uticaj na Jarčeve, Rakove, Ovnove i Vage. Međutim, astrolozi nagoveštavaju da bi Vodolijama mogao da donese popravljanje finansijske situacije.

OVAN

LJUBAV: Pokušajte da nađete balans u odnosu. Bilo bi dobro da otvoreno razgovarate o osećanjima. POSAO: Dobićete priliku da pokažete kreativnost i smisao za lepo. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete emotivniji nego inače i bilo bi dobro da to iskoristite i pokažete voljenoj osobi šta osećate. POSAO: Bićete skloni riziku, ali spekulisanje nije za vas. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Društvo dragih osoba će vam ulepšati vikend, ali moguće je da neće uopšte biti romantičan. POSAO: Budite pažljivi i ne rizikujte pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK

LJUBAV: Uživaćete u komunikaciji sa partnerom, što će doprineti harmoniji u odnosu. POSAO: Vaše široko poznavanje stvari će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Ljubav neće biti u prvom planu, ali sigurno ćete privući nečiju pažnju. POSAO: Bićete vrlo entuzijastični, što će imati pozitivan uticaj. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami, patićete zbog nedostatka dobrih prilika i spustiti svoja očekivanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervoza loše utiče na probavu.

VAGA

LJUBAV: Nepovoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. POSAO: Rad sa ljubavnim partnerom će loše uticati i na ljubav i na posao. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mogući problemi. Ako ste sami, nećete naći ljubav. POSAO: Uspećete da postignete ono što ste zacrtali iako se suočavate sa problemima u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Uradićete nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti blagi napredak u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se svideti neka osoba koja je mlađa od vas ili mladog duha. POSAO: Klonite se impulsivnog trošenja novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte i to je otprilike sve. Ništa novo se neće desiti. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Uspešno ćete sklopiti neki dogovor ili ćete potpisati ugovor. Inicijativa će vam doneti mnogo toga dobrog. ZDRAVLJE: Dobro.

Sutra tačno u 3.08 časova stiže potpuni preokret! Pun Mesec menja život 4 horoskopska znaka

sledeća vest

Detaljnije