Naslovna Dijaspora Svajcarska Medijski portal Rasejanje.info večeras u Radio Krugu

Medijski portal Rasejanje.info večeras u Radio Krugu

medijski-portal-rasejanje.info-veceras-u-radio-krugu
Medijski portal Rasejanje.info večeras u Radio Krugu

Srpski radio Krug koji se skoro šest godina emituje tri puta nedeljno iz švajcarskog grada Araua u medijskoj kući Kanal K večeras će emitovati emisiju o medijskom portalu Rasejanje.info, koji je ovog proleća napunio pet godina postojanja.

Govoriće osnivač, urednica i novinarka Katarina Krstić-Tadić. Urednice emisije su novinarke Violeta Aleksić i Tanja Radojević. Emisije Radio Kruga se emituju tri puta nedeljno – nedeljom, utorkom i petkom u period od 19 do 20 časova. Sadašnji tim Radija pored Violete i Tanje čine Jovan Arsenijević, Miroslav Dinić, Dejan Grujić i Ljiljana Crnić.

Violeta i Tanja, urednice Radio Kruga
Foto: V. Aleksić

Uz slogan „Iz kruga, o krugu, u krug” urednice su do sada javnosti predstavile mnoge književnike, profesore, muzičare, glumce, društvene aktiviste, pisce, novinare… Profesionalno i vrlo savesno uz dobru pripremu i jasnu poruku da imamo sjajnu i odličnu kulturu, koju mnogi neguju i u srpskom rasejanju. Bilo je dosta priloga i o aktuelnim kulturnim dešavanjima u Srbiji. Violeta i Tanja se slažu da je posao kojim se bave divan, ali i veoma odgovoran i da je za njih veoma važno da su sa mnogim gostima stvorena prijateljstva za ceo život.

Odlična saradnja koja postoji između Radio Kruga i medijskog portala Rasejanje.info se nastavlja i ovom emisijom.

Izvor: Rasejanje.info

Detaljnije