Dnevni horoskop za ponedeljak, 8.jul! Bikovi imaju tajnu simpatiju, a ovaj znak neka se pripremi za neplanirane troškove

dnevni-horoskop-za-ponedeljak,-8.jul!-bikovi-imaju-tajnu-simpatiju,-a-ovaj-znak-neka-se-pripremi-za-neplanirane-troskove
Dnevni horoskop za ponedeljak, 8.jul! Bikovi imaju tajnu simpatiju, a ovaj znak neka se pripremi za neplanirane troškove
Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Bićete svima privlačni i upadljivo šarmantni. To treba da iskoristite i osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Flertovaćete sa nekim koga ne poznajete lično, ili ćete steći tajnu simpatiju. POSAO: Moguć rad u timu i sa prijateljima, ili rad na crno. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

BLIZANCI

LJUBAV: Lako se može desiti da se zaljubite u nekoga iz kruga prijatelja. POSAO: Sve će dobro funkcionisati, ali pre svega zato što neće biti mnogo izazova. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti raspoloženi za izlazak ili ako ste već u vezi, za romantično putovanje. POSAO: Neće vam biti do posla, potpuno će vas zaokupiti druge stvari. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama koje će pokazati interesovanje za vas. POSAO: Sreća u oblasti finansija, možete dobiti novac ili ostvariti značajan profit. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Bez događaja ako ste sami, ako ste već u vezi, moguće je da ćete praviti zajedničke planove za budućnost. POSAO: Mogući su problemi na poslu zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavnom životu nego što ste imali u prethodnom periodu. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaše želje moraju biti ispunjene, a to je problem ako se ono što želite sudari sa željama partnera. POSAO: Bićete sposobni da pronađete kreativna rešenja u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete loše raspoloženi, zbog čega ćete imati male šanse da doživite ljubav. POSAO: Nalazite se u vrlo povoljnom period za rad u industriji zabave ili obrazovanja. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Nećete imati problema da ostvarite pozitivnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bićete vrlo komunikativni, što će vam doneti dobre prilike. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA

LJUBAV: Usmereni ste na druge oblasti života, pa je moguće da ne bude naročitih prilika. POSAO: Možete imati finansijskih teškoća zbog nekih nepredviđenih troškova. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva, ako ste sami, a ako ste u vezi možete da odahnete jer je turbulentan period iza vas. POSAO: Možete imati problema u vezi sa procesom rada. ZDRAVLJE: Slabo.

7.7. Najmagičniji dan u mesecu! Spremite se za moćne vibracije, danas će mnogi doživeti neviđene promene

sledeća vest

Detaljnije