Savo Manojlović: Vučić je servis Rio Tinta za štelovanje sudskih odluka

savo-manojlovic:-vucic-je-servis-rio-tinta-za-stelovanje-sudskih-odluka
Savo Manojlović: Vučić je servis Rio Tinta za štelovanje sudskih odluka

Vučić je lični kurirski servis za štelovanje sudskih odluka Rio Tintu, izjavio je Savo Manojlović povodom izjave Marijanti Babić, predstavnice Rio Tinta, da kompanija Rio Tinto nije ni znala broj predmeta koji je pokrenut pred Ustavnim sudom, za razliku od Sava Manojlovića, piše N1.

Marijanti Babić iz Rio Tinta je u emisiji N1 rekla da je zanimljivo da je Savo Manojlović znao broj predmeta pre njih.

Pred kraj emisije na pitanje novinarke oko budućih koraka i očekivanja, Babić je odgovorila: “Pitajte Sava Manojlovića, on i tako sve zna”.

Marijanti Babić iz Rio Tinta: “Zanimljivo je da je Savo Manojlović znao broj predmeta pre nas”.

Broj predmeta dobijete tako što nazovete telefonom pisarnicu Ustavnog suda. Ali što bi kompanija poput Rio Tinta imala pravnika da im to objasni kada imaju svoj lični glovo servis za… pic.twitter.com/LKvoTaTCLy

— Savo Manojlovic (@SavoManojlovic) July 12, 2024

Savo Manojlović iz Kreni – Promeni napisao je kao odgovor na konstataciju predstavnice Rio Tinto na društvenoj mreži X:

„Broj predmeta dobijete tako što nazovete telefonom pisarnicu Ustavnog suda. Ali što bi kompanija poput Rio Tinta imala pravnika da im to objasni kada imaju svoj lični servis za štelovanje odluka oličen u predsedniku države“, napisao je Manojlović na društvenoj mreži „X“.

Marijanti Babić iz Rio Tinta umesto da odgovori na pitanje novinarke kakva su očekivanja daljih pravnih koraka besno odgovara: “Pitajte Sava Manojlovića, on sve zna”.

Zašto su Rio Tinto, vlast ali i pojedini akteri toliko želeli da se odluka donose tajno i zašto im je toliko… pic.twitter.com/eKLN4LosvB

— Kreni-Promeni (@KPromeni) July 13, 2024

Post Views: 29

Originalni tekst