Danas je najsrećniji dan u godini! 8.8. se otvara portal za sve želje – Jedno morate da uradite!

danas-je-najsrecniji-dan-u-godini!-88.-se-otvara-portal-za-sve-zelje-–-jedno-morate-da-uradite!
Danas je najsrećniji dan u godini! 8.8. se otvara portal za sve želje – Jedno morate da uradite!
Od 8. avgusta biće otvoren energetsko-numerološki portal po imenu Lavlja kapija i ovo je prilika da napokon napustite sve što ne želite u životu i ostvarite vaše snove.

Danas, 8. avgusta 2024. godine, otvara se energetsko-numerološki portal poznat kao Lavlja kapija, pružajući jedinstvenu priliku za transformaciju i ispunjenje želja. Ovaj period, koji započinje 8. avgusta kada se formira numerološki niz 8-8, predstavlja značajan trenutak za mnoge, donoseći mogućnosti za privlačenje svega što vam je potrebno.

Šta je Lavlja Kapija?

Lavlja kapija će biti otvorena do 12. avgusta, s tim da će njen uticaj postepeno slabiti nakon prvog dana. Astrolozi smatraju da će 8. avgust biti najsnažniji dan, potencijalno najpovoljniji u godini, kada će energetske vibracije biti na vrhuncu.

Foto: Shutterstock

 

Prema astrolozima, Lavlja kapija predstavlja izuzetnu priliku za manifestovanje dubokih želja i težnji. Ovo je vreme kada je važno da se fokusiramo na ono što nam je zaista važno i da pošaljemo svoje molbe univerzumu, tražeći ostvarenje svojih snova.

Ovaj astrološko-numerološki portal će pojačati intuiciju za pripadnike većine znakova Zodijaka. Očekuje se visoka energetska vibracija i oslobađanje od negativnih emocija koje su se gomilale. Takođe, Lavlja kapija donosi jačanje kreativnosti i uspostavljanje harmonije u životu.

Napišite želje

Ovo je vreme kada treba da se jasno definišete šta želite da postignete. Pišite svoje ciljeve i želje na papir, detaljno opisujte šta želite da ostvarite. Bilo da se radi o materijalnim ciljevima, emocionalnom ispunjenju ili duhovnom rastu, precizno izrađene namere pomažu da se fokusirate i privuče ono što želite.

Foto: Shutterstock

 

Oslobađanje moći

Pored toga, preporučuje se da razmislite o tome kojim ljudima ste prethodnih godina prepuštali svoju moć. Odluka da ponovo preuzmete svoju moć i izaberete novi životni put može biti ključna za postizanje sreće i ispunjenja.

Iskoristite 8. avgust za introspekciju i otpustite sve što vam ne donosi dobrobit. Dopustite da do vas stigne ono što vam pripada i što vas je dosad zaobilazilo. Razmislite o tome šta vam je zaista važno kako biste mogli kreirati život kakav zaista želite da živite. Ova Lavlja kapija pruža priliku da oslobodite svoje najskrivenije želje i hrabro krenete ka ostvarivanju svojih ciljeva.

Ljudi rođeni na neki od ova 4 datuma u mesecu su posebni! Sreća ih stalno prati i sve im ide od ruke

sledeća vest

Detaljnije