Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 17. avgusta, a jedan znak treba da igra igre na sreću

novac-stize-za-4-horoskopska-znaka!-evo-ko-ce-dobiti-pare-do-17.-avgusta,-a-jedan-znak-treba-da-igra-igre-na-srecu
Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 17. avgusta, a jedan znak treba da igra igre na sreću
Retrogradni Merkur je uveliko krenuo, a na nebu unazad idu i Saturn i Neptun, tako da smo u izazovnom periodu u kojem je važno da ne napravimo pogrešne poteze. Igramo još jedan zvezdani rulet, a zvezde će pojedinim znakovima biti više naklonjene za novac nego ostalima.

Astrolozi kažu da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu, pa neće osetiti uticaj retrogradnog Merkura i samim tim uspeti da zarade novac.

Ako ste pitate ko će imati novac do 17. avgusta, među njima su znakovi kao što su: Lavovi, Ovnovi, Device i Jarčevi.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Iako je Merkur retrogradan, pa novac kasni, on će da sitgne. Tako da ćete imati sigurnu zaradu i nećete morati da brinete o finansijama.

OVAN

Venera u Devici donosi vam povišicu. To nije veliki novac ali će vam značiti u narednom periodu.

DEVICA

Retrogradni Merkur najviše udara na vaš znak, ali zbog uticaja Venere novac se lepi za vas u ovom periodu. Takođe, možete da očekujete i vredne poklone.

JARAC

Vi ste jedan od znakova koji ima stabilnu zaradu. Ipak, nije dobar period za ulaganje novca.

Danas je najsrećniji dan u godini! 8.8. se otvara portal za sve želje - Jedno morate da uradite!

sledeća vest

Vesti

Ječmenica: Problemi sa

Politika

Ječmenica: Problemi sa „Vansijem“ sve češći, to je nedopustivo

Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za vazdušni saobraćaj Verica Ječmenica danas je, podovom novog prekida u radu softvera na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, poručila da problemi kompanije „Vansi“ postaju sve češći, što je nedopustivo za kompaniju takvog renomea i ponovo od njih zatražila objašnjenje.

Lep primer U Francuskoj ipak ima litijuma! Nalazište u srcu Evrope, održana debata sa lokalnim stanovništvom - projekat bi trebalo da počne 2028! Kome da uzmu bronzu?! Bravo, momci! Vesić čestitao košarkašima veliki uspeh! Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji

Politika

Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji

„Moskva nas je upozorila na pripremu državnog udara. Nema razloga za strah, mi imamo čvrstu i snažnu državu i predsednik Vučić nije Janukovič, on nema nameru da beži i prepusti siledžijama vlast, ali imamo razloga da budemo oprezni i vrlo ozbiljni“, izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin u jutarnjem programu televizije Prava upitan da prokomentariše informaciju da su nas ruske službe obavestile da se pripremaju masovni neredi u pokušaju državnog prevrata i likvidacija predsednika i najvišeg rukovodstva.

Detaljnije