Naslovna Dijaspora Svajcarska Srpska škola u Hamiltonu u Kanadi počinje sa radom danas

Srpska škola u Hamiltonu u Kanadi počinje sa radom danas

srpska-skola-u-hamiltonu-u-kanadi-pocinje-sa-radom-danas
Srpska škola u Hamiltonu u Kanadi počinje sa radom danas

Crkvena škola Sabornog hrama Svetog oca Nikolaja u Hamiltonu u Ontariju (Kanada) počinje danas u petak 13. septembra sa radom od 18:30 do 21:00. Školska uprava će biti prisutna da upiše đake i pruži vam važne detalje za početak školske godine 2024/2025.

Škola se održava svakim petkom od 18:30 do 21:00 u prostorijama našeg hrama. Odmor je od 19:15 do 19:30. U 19:30 se ide u Sveti Hram sa nastavnicima i sveštenikom na veronauku. Od 20:00 do 21:00 je nastavak nastave u učionicama. Učionice su savremeno opremljene i školsko nastavni program rada je na osnovu programa iz matice Srbije. Prošle godine smo imali preko 170 đaka i ove godine očekujemo isti ili veći broj, istakli su članove školske uprave Dejan, Savo, Maja i Aleksandra.

„Obično imamo šest nastavnica koje predaju nastavu na srpskom jeziku i tri koje su pomoćne. Ako ste zainteresovani da im se pridružite i da dobrovoljno predajete nastavu u srpskoj školi, javite nam se lično na srpska.skola.sveti.nikola@gmail.com”, dodali su predstavnici školske uprave.

Izvor: Rasejanje.info

Detaljnije