Dnevni horoskop za subotu 21. septembar! Vodolije ulaze u partnerski posao, a evo ko je potpuno orijentisan na ljubav

dnevni-horoskop-za-subotu-21.-septembar!-vodolije-ulaze-u-partnerski-posao,-a-evo-ko-je-potpuno-orijentisan-na-ljubav
Dnevni horoskop za subotu 21. septembar! Vodolije ulaze u partnerski posao, a evo ko je potpuno orijentisan na ljubav
Škorpije će u narednom periodu biti potpuno orijentisane na ljubav.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nećete više biti usmereni na ljubavni život niti će on biti tako bogat kao što je bio u prethodnom periodu. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku ako je tražite. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u harmoniji u odnosu, a ako ste sami, imaćete prilike da sretnete nekog ko će vas privući. POSAO: Uvećan obim posla i uvećan profit. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući novi kontakti i kratke veze. Uglavnom ćete se sa drugima povezivati na mentalnom nivou. POSAO: Vladaće pozitivan trend u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Moguće je da upoznate nekog ko će vas zainteresovati, na nekom zabavnom događaju. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Bićete posebno zainteresovani za porodični život i decu. POSAO: Može se desiti da iskrsne problem na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Trenutno vaš ljubavni radar nije pouzdan i treba opreznije da birate, naročito jer ćete imati brojne prilike. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 

VAGA

LJUBAV: Bićete vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više osoba koje će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Moguće manje promene u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U narednom periodu bićete potpuno orijentisani na ljubav i odnose. POSAO: Moguć uspeh onima koji se bave lepotom i negom. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je putovanje s partnerom ili ljubav na putovanju. POSAO: Ostvarićete značajan uspeh čime god da se bavite, a posebno ako se bavite menadžmentom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog. Trenutno vas privlače sportski orijentisane, snažne i aktivne osobe. POSAO: Rad vam neće teško padati, a biće ga dosta. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život mogao bi postati vrlo buran. Neslaganje sa partnerom. POSAO: Ući ćete u partnerski posao ako za to postoje uslovi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Mogući novi kontakti i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje ili čak više osoba. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Alergije.

Ovaj znak će pratiti sreća narednih 20 godina! Biće miljenik sudbine - sve će mu ići od ruke

sledeća vest

Detaljnije