Italijanska policija zabranila dolazak navijačima Zvezde u Milano

italijanska-policija-zabranila-dolazak-navijacima-zvezde-u-milano
Italijanska policija zabranila dolazak navijačima Zvezde u Milano

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je italijanska policija zabranila dolazak navijačima tog kluba na utakmice protiv Intera i Milana.

„Ministarstvo policije Italije je zabranilo pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u pomenutoj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama“, naveo je klub u saopštenju na svom sajtu.

Zvezda će 1. oktobra u drugom kolu Lige šampiona igrati u Milanu protiv domaćeg Intera, a u šetom kolu, Zvezda će ponovo putovati u Italiju, kada će 12. decembra gostovati Milanu.

„Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. Za kupovinu ulaznice neophodan je pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion. FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da ispoštuju istu“, dodaje se u saopštenju.

Ovogodišnje učešće u Ligi šampiona Crvena zvezda započela je porazom od Benfike (1:2), a sledeću utakmicu igra prvog oktobra upravo protiv Intera na San Siru.

Post Views: 163

Originalni tekst