Dnevni horoskop za sredu 25. septembar! Ribama sledi novac, Blizanci zapali u ljubavni problem!

dnevni-horoskop-za-sredu-25.-septembar!-ribama-sledi-novac,-blizanci-zapali-u-ljubavni-problem!
Dnevni horoskop za sredu 25. septembar! Ribama sledi novac, Blizanci zapali u ljubavni problem!
Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN 

LJUBAV: Fasciniraće vas osobe koje su popularne i samopouzdane kao vi. POSAO: Moguće je blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Vrlo plodan period za ljubav i za stvaranje porodice, ako je to nešto što želite. POSAO: Bićete kreativni i inspirisani, što je dobro za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

LJUBAV: U ljubavi su mogući manji nesporazumi, koje ćete uspeti da izgladite relativno brzo. POSAO: Iskoristićete svoje kreativne potencijale. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK 

LJUBAV: Mogući problemi onima koji žive sa partnerom, jer ćete biti nervozni i skloni sukobima. POSAO: Imaćete sreće ako se bavite bilo čime što ima veze s kreativnošću. ZDRAVLJE: Solidno. 

LAV 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobom sa kojom ste biće vam najbitnija. POSAO: Šarm će vam pomoći u poslu, kao i slatkorečivost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u vašem kraju ili neko koga ćete upoznati. POSAO: Loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen i moguća je tajna afera sa tom osobom. POSAO: Pozitivan razvoj događaja i stabilnost u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vašu strastvenost. POSAO: Imaćete problema s autoritetima. Najbolje bi bilo da se upustite u projekat u kome ćete vi biti vođa. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Pozitivna komunikacija i dobro slaganje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za finansije, sigurno ćete napredovati mada ne drastično. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

JARAC

LJUBAV: Imaćete želju da ostvarite zajednički život sa izabranom osobom, ali to neće ići tako lako. POSAO: Problemi u sporovima i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete biti zainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Doživećete uspeh ako je vaša profesija vezana za sport ili obrazovanje. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu dve privlačne osobe. Biće vam teško da se odlučite. POSAO: Moguća je manja novčana infuzija. ZDRAVLJE: Solidno.

3 horoskopska znaka će se obogatiti početkom oktobra! Pare će dolaziti sa svih strana

sledeća vest

Detaljnije