Pred nama je moćan astro period! Merkur i Uran donose nove mogućnosti

pred-nama-je-mocan-astro-period!-merkur-i-uran-donose-nove-mogucnosti
Pred nama je moćan astro period! Merkur i Uran donose nove mogućnosti
Na nebu je trenutno aktuelan pozitivan aspekat između Urana i Merkura, što otvara mnoga vrata i donosi nove prilike za sve horoskopske znakove.

Tranzit Merkura u trigonu sa Uranom otvara vaš um novim mogućnostima. Uzbudljive vesti. Mogući su slučajni susreti sa ekscentričnim ili, na druge načine, stimulativnim ljudima.

Ovaj tranzit ima stimulativni, naelektrisani efekat na vaše razmišljanje i komunikaciju. Otvoreni um dolazi prirodno i povećava vaše šanse za otkrivanje i  upoznavanje novih prijatelja.

Foto: Shutterstock

 

Vaša čula su stimulisana, a vaša intuicija treba da bude čvrsta i ispravna. Sve psihičke sposobnosti će biti poboljšane. Ovo bi bilo odlično vreme za proučavanje astrologije.

Takođe, možete postati više zainteresovani za izučavanje tehnologije, pokretanje veb stranice i komunikaciju na mreži. Matematika, tehnički predmeti i bilo koja od nauka takođe bi bili privlačni. Ovo je takođe dobro vreme za rešavanje zagonetki i igranje igrica. Vaš originalan način gledanja na stvari bi pomogao u rešavanju mučnih problema.

Biti u blizini zanimljivih ljudi je važno jer vam deljenje ideja može dati mnogo uvida. Novo prijateljstvo stvoreno sada bi nesumnjivo bilo stimulativno, ali možda neće trajati predugo.

Merkur ulazi u Vagu! 3 horoskopska znaka očekuje pozitivan preokret

sledeća vest

Detaljnije