Nove kafe, bogate arome i vrhunskog kvaliteta u Fresh Corner ponudi

nove-kafe,-bogate-arome-i-vrhunskog-kvaliteta-u-fresh-corner-ponudi
Nove kafe, bogate arome i vrhunskog kvaliteta u Fresh Corner ponudi

Fresh Corner sa zadovoljstvom predstavlja svoje najnovije specijalitete u asortimanu kafe, nudeći jedinstvene ukuse koji zadovoljavaju sve ljubitelje kafe. Nova ponuda uključuje izuzetnu 100% arabiku iz Brazila i sofisticiranu mešavinu arabike i robuste, pružajući vam priliku da uživate u raznovrsnim i bogatim aromama, vrhunskom kvalitetu, ali i jedinstvenom doživljaju za sve ljubitelje kafe.

Nove, egzotične kafe po prvi put su predstavljene, povodom Svetskog dana kafe, na ekskluzivnom događaju kompanije MOL pod nazivom ’’Od plantaže do šoljice’’. Zvanice su imale priliku da, u ambijentu inspirisanom Brazilom, otkriju bogate arome i ukuse vrhunske Fresh Corner kafe.

S obzirom da je samo u prvih 8 meseci 2024. godine u okviru MOL Grupa mreže popijeno čak 40 miliona šoljica kafe, tj. neverovatnih 120 šoljica svake minute, ne iznenađuje činjenica da se MOL Grupa odlučila na tako veliki korak osnivanja Roaster fabrike u kojoj se prži sveža kafa koristeći najsavremenije italijanske mašine sa ciljem da korisnici kroz sve zemlje u okviru mreže, kad putuju, piju istu kafu vrhunskog kvaliteta

Fresh Corner 100% arabika potiče iz renomiranog regiona Minas Žerais u Brazilu, koji je poznat kao jedan od najvažnijih proizvođača kafe u zemlji. Ova kafa se odlikuje izuzetno bogatim profilom ukusa, sa naglašenim notama slatke mlečne čokolade, sveže pečenih badema, marcipana i kremastog karamela. Srednje pržena zrna pružaju mekšu i kremastu teksturu, koja je savršena za pripremu raznih napitaka poput espresso, flat white i espresso macchiato. Fresh Corner 100% arabika biće dostupna na svim autoputskim MOL servisnim stanicama, kao i na servisnoj stanici Konjarnik.

Pored toga, Fresh Corner predstavlja novu, prefinjenu mešavinu arabike i robuste. Ova mešavina, koja se sastoji od 80% arabike i 20% robuste, donosi bogatstvo ukusa sa primesama čokolade, kakaoa, karamela i pečenog lešnika. Idealna je za pripremu napitaka na bazi espresso-a, kao što su latte i cappuccino, nudeći bogat, intenzivan i aromatičan ukus koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje kafe. Ova nova mešavnika kafe bogate arome biće dostupna na svim MOL servisnim stanicama.

Biljana Mališić Jut_direktorka maloprodaje u MOL Serbia

Uvek se zalažemo za inovativne pristupe i trudimo se da osluškujemo potrebe naših krajnjih korisnika. Uvođenjem MOL Move aplikacije, poboljšali smo celokupno korisničko iskustvo, a ovaj put, uvođenjem novih specijaliteta u naš Fresh Corner asortiman, svaka pauza za kafu postaje nezaboravno iskustvo. Svi koraci u proizvodnji, od pažljivog odabira zrna do konačnog prženja, prolaze kroz stroge kontrole kvaliteta kako bi vam pružili samo najviši kvalitet ovog toplog napitka. U toku ove godine, u okviru MOL Serbia, 3 najprodavanije kafe bile su espresso, espresso sa mlekom, kao i cappuccino.“  rekla je Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Razvoj ovih specijaliteta radila je Anita Nagy-Bertók, barista, koja ima više od 20 godina iskustva u industriji kafe. Kao sertifikovani senzorni sudija i vizuelni sudija za Svetske događaje o kafi, Anita je igrala ključnu ulogu u stvaranju ovih kafe blendova, koristeći svoje bogato znanje kako bi osigurala da svaka šolja kafe pruža jedinstveno i zadovoljavajuće iskustvo. Njen rad uključivao je saradnju sa više od 2.000 kupaca iz 6 zemalja, kroz niz testiranja i unapređenja, čime je garantovan visok kvalitet i zadovoljstvo korisnika.

Anita Nagy Bertok_MOL Group baristkinja

MOL vas poziva da započnete svoj dan uz nove Fresh Corner specijalitete i otkrijete savršeno iskustvo kafe. Neka svaki trenutak uživanja u kafi bude nezaboravan!

Foto: MOL Serbia

Post Views: 13

Originalni tekst