Proslava 100 godina TeSys inovativnih rešenja koja oblikuju budućnost industrije

proslava-100-godina-tesys-inovativnih-resenja-koja-oblikuju-buducnost-industrije
Proslava 100 godina TeSys inovativnih rešenja koja oblikuju budućnost industrije
  • 100 godina TeSys inovacija: Schneider Electric slavi vek revolucije u upravljanju motorima kroz TeSys platformu, koja postavlja standarde u zaštiti, nadzoru i kontroli elektromotorima.
  • Smanjenje emisije do 30%: Nova TeSys rešenja omogućavaju kompanijama smanjenje emisije ugljen-dioksida do 30% kroz napredne digitalne tehnologije i optimizaciju energetske efikasnosti.
  • Prelazak na električna rešenja: Kroz inovacije, Schneider Electric unapređuje TeSys platformu prelaskom sa elektro-mehaničkih na električna rešenja, unapređujući energetsku efikasnost i pouzdanost sistema.

Schneider Electric sa ponosom slavi 100 godina TeSys rešenja za kontrolu motora, čiji asortiman već čitav vek vrši revolucionaran uticaj u industriji zahvaljujući inovacijama u zaštiti, nadzoru i upravljanju motorima.

Od 1924. godine, kada je predstavljen prvi BAR kontaktor, jedno od prvih rešenja za sigurno i efikasno upravljanje elektromotorima, TeSys je postavio temelje za inovacije u industriji. Svaka nova generacija TeSys rešenja donela je unapređenja u sigurnosti, pouzdanosti i efikasnosti, postavljajući standarde u upravljanju motorima. Danas, TeSys je prepoznat po vrhunskim performansama, jednostavnoj ‘plug-and-play’ arhitekturi i fleksibilnim funkcionalnostima koje omogućavaju kompanijama optimizaciju poslovnih procesa i energetskih sistema.

„Proslava jednog veka TeSys inovacija naglašava našu posvećenost stvaranju pozitivnog uticaja u industriji,“ rekao je Miloš Vuksanović, generalni direktor Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru. „Kroz digitalizaciju i elektrifikaciju, TeSys nastavlja da predvodi u optimizaciji upravljanja motorima, omogućavajući našim klijentima veće uštede energije i unapređenu održivost.“

Sa rastućim pritiscima u vezi sa održivošću i promenljivim uslovima na tržištu energije, kompanije sve više traže rešenja za efikasno upravljanje resursima. Nova TeSys rešenja Schneider Electric-a omogućavaju smanjenje emisija ugljen-dioksida do 30% zahvaljujući naprednim digitalnim tehnologijama, optimizuju energetsku efikasnost i povećavaju pouzdanost sistema, pružajući rešenja koja olakšavaju prelazak ka održivijim poslovnim procesima.

Kroz sto godina inovacija, Schneider Electric nastavlja da unapređuje TeSys platformu, prelazeći sa elektro-mehaničkih na elektronska rešenja, što donosi smanjenje ugljeničnog otiska i povećava energetsku efikasnost. Naša ambicija za 2024. godinu je da ona postane prekretnica u daljem razvoju TeSys rešenja, pomažući kompanijama širom sveta da ostvare još veće uštede i dugoročnu održivost putem digitalizacije i naprednih tehnologija koje optimizuju resurse i povećavaju produktivnost.

Post Views: 2

Originalni tekst