Muškarci rođeni u ovom znaku su fatalni za žene! Među njima su Leo Dikaprio i Rajan Gosling – mistični i strastveni (FOTO)

muskarci-rodjeni-u-ovom-znaku-su-fatalni-za-zene!-medju-njima-su-leo-dikaprio-i-rajan-gosling-–-misticni-i-strastveni-(foto)
Muškarci rođeni u ovom znaku su fatalni za žene! Među njima su Leo Dikaprio i Rajan Gosling – mistični i strastveni (FOTO)
Muškarca u znaku Škorpije prati reputacija harizmatičnog i fatalnog zavodnika. Važe za momke na lošem glasu, a nakon što se žena zaljubi u njega njen život se menja iz korena.

Kada je o Škorpijama reč mišljenja su podeljena. Dok su jedni impresionirani njihovom pojavom i misterioznošću, drugi pomalo zaziru od njih.

„Škorpije uvek znaju šta žele“ fraza je koja najbolje opisuje predstavnike ovog znaka

Muškarac Škorpija je osoba sa snažnom intuicijom, koja mu pomaže u donošenju važnih odluka, a takođe mu omogućava da se brzo vrati  u formu nakon stresa i gubitaka.

Muškarci Škorpije – fatalni i seksepilni 

Muškarci u znaku Škorpije nadaleko su poznati po svojoj fatalnosti, harizmi i seksipilu. Žene osvajaju markantnom spoljašnošću, tajnovitom naravi, ali i delićem opasnosti kojim odiše njihova misteriozna narav kojoj žene ne mogu da se odupru. 

Kada započinjete vezu sa ovim muškarcem, budite spremni da svom partneru posvetite dovoljno vremena i pažnje. U ljubavi ih interesuje duboka povezanost i emocija jer vole visokokvalitetne skupe stvari i prijatno okruženje.

Muškarci Škorpije su skloni ispoljavanju snažnih emocija i osećanja. Ponekad mogu da vređaju voljenu osobu, a da to ni ne shvate, jer što više Škorpija voli, to je ranjiviji. Ljubomora sa ovim muškarcem je posebna prica. On je zaista neodoljiv za žene, ali je i imun na tuđa zavođenja, ako je već u vezi. Sa druge strane, praviće ti ljubomorne scene za svaku sitnicu.

Slavni muškarci Škorpije

Da su ženama neodoljivi, dokazuje i spisak muškaraca rođenih u tom fatalnom znaku čija se imena redovno nalaze na listama najseksi muškaraca sveta, poput Metjua Mekonahija, Leonarda Dikaprija, Rajana Goslinga, Rajana Rejnoldsa, Itana Houka, Hoakina Finiksa, Krisa Nota…

Strastveni, neodoljivi, energični – sve to važi za muškarca Škorpiju. Na njega niko ne ostaje ravnodušan. 

Podsetimo, pred nama je moćan astrološki period, a to je mlad Mesec u Škorpiji, koji nas očekuje 1. novembra

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 2. novembra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Detaljnije